Scena

Matt Damon u novom filmu Marsovac

Film ‘Marsovac’ Matta Damona u hrvatska kina stiže 26. studenoga ove godine, a predstavljen je prvi trailer filma


Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom.

Ali Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu. S oskudnim zalihama mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi marsovca vratili kući dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja.

Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju. Temeljen na bestseleru i u režiji filmskog majstora Ridleyja Scotta, u ‘Marsovcu’ glumi zvjezdana ekipa u kojoj su Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor i Donald Glover.

Pogledajte najavu filma:


 

Tekst: tportal
Foto: i.ytimg.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close