VijestiScena

Mate Bulić proslavio 30 godina karijere i predstavio novu pjesmu

Legendarni pjevač Mate Bulić prošle godine proslavio je 30 godina uspješne karijere velikim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Upravo s tog koncerta, Mate Bulić je odabrao pjesmu ‘Pjevam i plačem’ kao svoj novi singl. Pjesma je premijerno predstavljena u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a spot na CMC televiziji.

‘Iako sam u dugogodišnjoj karijeri pjevao na stadionima, u sportskim dvoranima i najvećim klubovima Lisinski je bila moja neostvarena želja. Zahvaljujući organizatorima, Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski i vjernoj publici moja se želja ostvarila i upravo zato sam odabrao ovu pjesmu live verziji za svoj novi singl’, rekao je Mate Bulić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close