VijestiLifestyle

Maškarijada u Rakovici! Stiže maskirana pozivnica

Nova turistička godina koja je pred nama u Plitvičkim dolinama donijeti će mnoštvo novih sadržaja i mogućnosti. Prva od njih sigurno je bila opcija novih turističkih ruti, one špilje, vode i šume, a nadolazeće su događanja destinacije i prezentacija novih projekata.

Ove godine iz Turističke zajednice općine Rakovica potvrdili su da će postojeća događanja fokusirati i usmjeriti na turiste, ali i osmisliti i organizirati nova događanja. Jedno od takvih je i Maškarijada koja se priprema.

Maškarijada će se u rakovičkoj Osnovnoj školi Eugena Kvaternika održati 28. veljače 2017. godine, a Turistička zajednica općine Rakovica je pokrovitelj. Pokladni kolači, nagrade za najbolje muške, ženske i grupne maske, i mnoštvo zabave, ono je što se očekuje od maškarijade.

rakovica-htz-1

Događanje je humanitarnog karaktera. Dio pokladnih kolača donirati će se Pučkoj kuhinji u Rakovici. Posjetite događanje i potvrdile dolazak na Facebook stranici Plitvičke doline – Rakovica ovdje!

16830807_1355581801182672_8555768257560140367_n

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Pixabay/TZ općine Rakovica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close