VijestiScena

Mario Rucner i Mladen Burnać snimili odličan ljetni hit “Istina”

Glazbenici Mario Rucner i Mladen Burnać, sve su nas iznenadili sa neočekivanom glazbenom suradnjom u pjesmi “Istina”. Na prvo slušanje pjesma je izuzetno zanimljiva, govori o problemima današnjice i trkom za poslovnim uspjehom, a vrlo lako može postati pravi ljetni hit. Mladen i Mario su uspješno napravili neobičan mix njihovih totalno različitih glazbenih stilova, a rezultat je izuzetno moderna pjesma, koja u isto vrijeme zvuči i klupski i kantautorski.


Do suradnje je došlo tako što je Mario (brat slavne čelistice Ane Rucner i veliki ljubitelj Mladenove glazbe), zamolio Mladena da mu napiše stihove za svoju novu pjesmu, za koju je imao samo naslov “Istina”. Mladena su cijela ideja i aranžman Svena Gleđe inspirirali da napiše tekst, koji će mnoge zaintrigirati . Njegovi stihovi hrabro govore o još nespomenutoj temi u domaćim pjesmama – o uspješnoj poslovnoj ženi, koja je cijeli život posvetila poslu i karijeri, a ostala je uskraćena za ljubav i brak.

Prvotna ideja je bila da Mario sam pjeva pjesmu, no međutim kada je čuo kako Mladen sugestivno izvodi svoje stihove, zamolio je Mladena da otpjeva pjesmu. Tako je neplanirano nastao i duet, a koji je sjajno nadopunjen prekrasnom temom na violi, koju svira Mario.

Spot je sniman u Zagrebu, redateljica spota je mlada Ines Tančeva, a sudjeluje i Mirjana Brezak, kao zanosna poslovna žena. Za potrebe spota, Mladen je (ponovo) promijenio frizuru, a Mario je ostao vjeran svojoj, najneobičnijoj frizuri među domaćim glazbenicima.

Na slušateljima je red da čuju ove stihove, odmaknu se malo od poslovne trke i ostave prostora za najvažniju stvar u životu – ljubav.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close