Događanja

Marijana se bavi glazbom i glumom: “Nisam Miri odmah rekla koliko sam svestrana”

Mlada i svestrana pjevačica ličkih korijena, koja pokušava osvojiti srce Mire Vojvodića, ispričala nam je kako je počela pjevati.


Marijana Vukelić, kandidatkinja farmera Mire Vojvodića, u prijavi za 12. sezonu emisije ‘Ljubav je na selu’ otkrila je da joj je najljepši trenutak u životu snimanje njezine prve pjesme i spota.

Osim što pjeva, ova ekonomistica i glumi, pa će tako ubrzo glumiti u jednoj seriji strane produkcije, a za RTL TV je rekla malo više o svojim hobijima.

Vrlo ste svestrani, izdali ste pjesmu ‘Nek’ te vjetar nosi’, a čujemo i da glumite u jednoj dramskoj seriji u produkciji svjetski poznate kabelske televizije. O čemu je riječ i kako ste završili u glumi i u seriji?

I glazba, i pjevanje i gluma me zanimaju i uvijek sam išla za onim što volim raditi i tako sam s vremenom susretala ljude koji se isto bave glazbom i došlo je do snimanja pjesme. Kod glume, jednostavno sam išla za tim što volim. Jednostavno strast i ljubav prema glazbi i glumi me dovela tu gdje jesam. Niti me je netko gurnuo u to, niti vodio kao malu, niti sam vidjela od prijatelja/ice, niti me prijatelj/ica povukao/la u to. Sama sam išla za onim što volim. Ne volim kopirati druge. Imam svoju strast i ljubav i svoj izbor i usuđujem se biti svoja. Ne radim nešto zato što to drugi rade, nego zato što to volim. Glumit ću i političarku, i ratnicu iz budućnosti, i poslovnu ženu i uličarku. Bit će objavljeno s vremenom. Pratite me na društvenim mrežama.

Kako biste usklađivali život na selu i estradne obveze?

Moglo bi se to uskladiti. Život na selu pruža divan seoski mir, idilu i odmor od užurbanosti grada, stresa i brojnih obveza. Bilo bi lijepo nakon brojnih obveza doći u takvu okolinu. Dakako, život na selu traži i brigu o životinjama i rad na zemlji. Jako je bitno imati kraj sebe i osobu koja te podržava i koja je spremna preuzeti taj dio poslova na sebe kad meni obveze ne dopuštaju ili jednostavno preuzeti na sebe taj dio poslova.

Kada se rodila ljubav prema glazbi?

Možda još u ranom djetinjstvu. Pokušavam se sjetiti. Rekla bih, otkad znam za sebe. Pratili su se divni festivali, a i prije toga sam trčkarala po kući i pjevala ili sam skakutala i pjevala s kemijskom olovkom kao mikrofonom. Pjevala sam u zborovima tijekom školovanja. Niz godina sam pjevala i plesala u folkloru. Svirala sam bisernicu (prim) u školskom orkestru. Glazba je oduvijek u mom životu. Jednostavno, kao da je to u meni, kao da sam predodređena za to i prije nego sam znala za sebe.

Zna li farmer Miro da ste tako svestrani i kako je reagirao kad je saznao da ste izdali spot?

Nisam Miri odmah rekla koliko sam svestrana. Nisam niti rekla za videospot. Nije se baš ni stiglo previše razgovarati, a nisam ni pretjerano hvalisava osoba. Moglo bi se reći da sam u tom smislu skromna. Ne volim se previše hvaliti. Mislim da je Miri bilo drago kad je čuo za spot i da mi je velika podrška.

Zbog čega ste pisali baš Miri?

Miro je u videu u kojem se predstavlja rekao da bi donio doručak u krevet. To mi je bilo simpatično. Imam dojam da je duševno dobra osoba. Zato sam izabrala njega.

Imate li kakve buduće planove što se tiče glazbe i glume? I ako da, koje?

Imam planove u glazbi i glumi. Moglo bi se reći da sam samozatajna. Ne govorim o planovima, ali se potajno nadam da će se ostvariti. Tada ćemo o tome pričati.

Jeste li kantautorica i mislite li možda u budućnosti napraviti neku pjesmu koja je inspirirana s ‘Ljubav je na selu’?

Imam svojih tekstova i melodija koje sam pisala dok sam još išla u osnovnu i srednju školu. Pišem i sada. Jednostavno dođe samo od sebe. Zapisujem si. Mozak mi radi sto na sat, stotinu ideja, ali ne bih ih htjela još upotrijebiti jer nekako mislim da je izradu pjesme bolje prepustiti onima koji to rade godinama i iskusni su u tome. Bar zasad. Inače, moguće je da i ja neke svoje tekstove i melodije snimim. Možda to bude uskoro ili nakon nekog vremena. Moguće je i da bude neka od pjesama inspirirana s “Ljubav je na selu”.

Tko su vam uzori s domaće, a tko sa strane glazbene scene?

Ne idoliziram nikoga. Ne bih ih nazvala uzorima jer ne želim nikoga kopirati. Ne želim biti netko drugi. Ja sam ja. Ja želim biti ja. Inače, od domaćih pjevačica, kao djevojčica na nastupima sam većinom pjevala pjesme Doris Dragović. Možda bih nju mogla navesti kao uzor. Ili Zoricu Kondžu. Zato što volim otpjevati pjesme i Zorice Kondže. Međutim, volim pjevati i pjesme Nine Badrić, Vanne. Sa strane glazbene scene volim otpjevati pjesme Whitney Houston, Celine Dion, Mariah Carey. Ipak, ima tu još domaćih i stranih izvođača i glazbenih diva čije pjesme volim otpjevati, ali ovi koje sam navela trenutno mi padaju na pamet.

A kako će se razvijati odnos Marijane i Mire, pratite od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close