Sport

Osvrt na malonogometni turnir Stajnica 2015.
Ekipe koje su sudjelovale na turniru:

„Zlatko Commerce“ – Jezerane
„Pivnica Imoti“ – Dugo Selo
„Hrvatski Leskovac“ – Zagreb
„Brinje“ – Dugo Selo

Igrači koji su sa turnira ponijeli titulu „naj“ uz diplomu i plaketu:

Najbolji igrač: Mario Martić
Najbolji strijelac: Filip Rupa
Najbolji golman: Dario Stošić

Ekipe koje su se plasirale na prva tri mjesta i odnijele pehare i novčane nagrade:

1. „Pivnica Imota“ – Dugo Selo – prijelazni pehar i novčana nagrada u iznosu od 800,00kn
2. „Zlatko Commerce“ – Jezerane – pehar i novčana nagrada u iznosu od 400,00kn
3. „Hrvatski Leskovac“ – Zagreb – pehar i novčana nagrada u iznosu od 200,00kn

Nagradu za fer play ponijela je ekipa „Hrvatski Leskovac“ iz Zagreba.

I eto, ode još jedan malonogometni turnir, koji iako malenog dosega što se broja ekipa tiče u srcima mnogih velik je jer je on puno više od turnira. Cijeli događaj koji već dugi niz godina okuplja ljubitelje nogometa, ali i raseljene žitelje Stajnice i okolnih mjesta.

Završne riječi ovog osvrta prepuštam organizatoru Ivici Murkoviću-Muri koji ih je izgovorio sa suzom u oku…

Zadovoljan sam cijelim turnirom. Još jedna Mandalena, što se turnira tiče, prošla je i o njoj se već sada piše i priča i srce mi je ko kuća kad to sve čujem, vidim i znam da turnir ni ove godine nije izostao. Mali broj ekipa, ali ne treba žaliti za onima kojih nije bilo nego pohvaliti ove koje su bile prisutne. Isto tako ne treba spominjati ni pojedince koji su još za vrijeme priprema ciljali u mene prstom i nešto prigovarali umjesto da su došli i pomogli. Bože moj, tko može udovoljiti svima!
Prepun sam dojmova i emocija i nisam baš čovjek od puno riječi, stoga mi još samo preostaje zahvaliti…
Hvala prije svega svim mojim Stajničarima koji su mi bili podrška u samoj organizaciji! Hvala sponzorima bez kojih bi cijela priprema bila puno teža! Hvala svima koji su uljepšali taj dan svojim dolaskom, ali i onima koji su srcima toga dana bili s nama, jer na kraju krajeva moja ljubav prema Stajnici i moja ljubav prema ovom tradicionalnom turniru usprkos svim životnim nedaćama i poteškoćama jednaka je ljubavi koju svatko od prisutnih tijelom  i(li) dušom gaji prema ovom našem malom selu. Živjela naša Stajnica!


Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close