Vijesti

Majka u Brinju zvala policiju zbog obiteljskog nasilja, otac i sinovi tukli policajce

OSUĐENI SU

Ovih su dana na Općinskom sudu u Gospiću osuđeni otac i njegova dva sina koji su napali policajce nakon što ih je njihova majka pozvala zbog nasilja u obitelji.


Presuda, koja je donesena ovih dana, ne specificira što se točno u obitelji 57-godišnjeg T. U., 30-godišnjeg T. U. i 24-godišnjeg M. U. događalo prije nego što su im policijski službenici pokucali na vrata, no izgleda da je nemirna situacija koja je prizvala policiju eskalirala nakon njihovog dolaska.

Kako stoji u presudi, sve se događalo u studenom 2017. godine u obiteljskoj kući u Brinju. Nakon što su u kuću došla dva policajca nakon dojave D. U. o nasilju u obitelji koje je počinio okrivljenik te kada su ocu mladića rekli da treba poći s njima u policijsku postaju, sinovi su počeli vikati na policiju, a zatim su i nasrnuli na njih.

Osim što su ih fizički napali, otac i sinovi su policajcima prijetili “da će ih ubiti, zaklati i zgaziti na cesti”. Policajci su ih na kraju uspjeli svladati i staviti im lisice te su ih uveli u službeno vozilo uz neprestane prijetnje.

No to nije prošlo glatko jer je T. U., otac, “prilikom smještaja u službeno policijsko vozilo rukama namjerno otrgnuo plastični nosač registarske pločice i savinuo registarsku pločicu na službenom policijskom vozilu.”

Cijeli članak pročitajte OVDJE.


 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: pexels.com

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close