Showbiz

Luka Budak: “Posvojen sam točno na današnji dan prije 29 godina, moji posvojitelji su moji pravi roditelji, biološki me ne zanimaju

BRAK NA PRVU

Jedan od kandidata u emisiji „Brak na prvu“, 29-godišnji Luka Budak, otvoreno je priznao svojoj supruzi Nadiji, a tako i publici pred malim ekranima, da su on i njegov brat blizanac posvojeni.


Luka vjeruje kako ga je upravo to oblikovalo u životu i stvorilo od njega odgovornog čovjeka. Brat i on posvojeni su kada su imali šest mjeseci.

„Posvojenje se dogodilo baš na današnji dan, točno 19. ožujka 1991. godine“, kaže Luka i otkriva kako je činjenicu da je posvojen doznao u osnovnoj školi.

„Tijekom pohađanja osnovne škole doznao sam da sam posvojen. Sjećam se kad sam kao dijete s roditeljima gledao „Stuarta malog“ i tada sam vidio scenu u kojoj Stuart pita svoje roditelje tko su njegovi biološki roditelji. Njegove je roditelje to povrijedilo i zbog te scene nikada nisam u to ulazio jer nisam htio povrijediti svoje roditelje“, kaže Luka koji svoje posvojitelje smatra roditeljima i to nikad nije doveo u pitanje.

„Kao i oduvijek, smatram da mi je dana druga prilika u životu. Neizmjerno sam im zahvalan zbog toga. Nikad im neću moći vratiti to što su mi dali“, poručuje nježno Luka te otkriva da s njima ima jako dobar i blizak odnos.

Ne izađem iz kuće a da im ne dam pusu. Bez njih ne bih bio ovakav kakav jesam i tu gdje jesam. Da mogu vratiti vrijeme, jedino bih promijenio neke odluke koje sam donosio, a njima je donijelo nebrojeno sijedih dlaka i nepar bora. Ne znam tko su moji biološki roditelji niti me to zanima“, kaže Luka, čiju bračnu priču s Nadijom možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u emisiji „Brak na prvu“ u 20 sati!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close