VijestiScena

Luka Basi novu pjesmu posvetio svojoj sestri i otkrio potresnu životnu priču

Mladi i naočiti pjevač Luka Basi miljenik je ženskog dijela publike, ali i kolega jer nakon mega uspješnih dueta s Jolom, Lidijom Bačić te bendom Ljubavnici, ponude za suradnju pljušte sa svih strana.


Nije ni čudo obzirom da svaka pjesma koju otpjeva bilježi milijunske poglede na You tubeu jer Luka osim anđeoskog glasa i zavodljivog stasa nudi najkvalitetniju glazbenu i video produkciju. A novom pjesmom “Seko moja” Luka je odlučio otkriti svoju intimnu životnu priču koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. Posvetio ju je svojoj sestri s kojom je jako povezan, ali nije uvijek bilo tako. Naime, nakon rastave roditelja, sestra je nastavila živjeti s majkom, on s ocem i prorijedili su kontakte, a Luka je zbog toga bio silno nesretan pa je preuzeo inicijativu i obećao sam sebi i sestri da ih više nikada nitko neće rastaviti. U međuvremenu je dobio još jednu sestru i često ističe da su mu sestre najvažnije osobe u životu s kojima dijeli sve svoje uspjehe:

Sestre su mi najbolje prijateljice i presretan sam što sam snimio pjesmu za moje dvije žene koje volim najviše! Nadam se da će naša ljubav, baš kao i pjesma, biti vječna”, kaže Luka koji iznimno poštuje žene, divi im se i san mu je upoznati djevojku koja će biti ona jedna i jedina.

Za produkciju “Seko moja” zaslužna je Lukina provjerena glazbena ekipa Raay musica, koja je glazbi Raaya i tekstu Gorana Belenka te Karla Asandova dala prepoznatljiv radiofonični zvuk, a Luka je opisao i zanimljiv način nastanka pjesme:

“Nevjerojatan je put ove pjesme. Moja mala glazbena obitelj i ja opuštali smo se nakon odličnog ljetnog koncerta. U jednom su trenutku svi primijetili da sam mislima nekud odlutao, pogleda usmjerenog ka noćnom nebu. A moju je pažnju privukao pun mjesec koji me uvijek podsjeti na davno obećanje koje smo si moja sestra i ja, onako dječje dali u godinama razdvojenosti – kada nismo skupa, pogledat ćemo u mjesec prije spavanja i pomisliti jedan na drugoga. Ispričao sam to ekipi i ne mogu izreći koliko su me ganuli kada su mi nakon mjesec dana pustili demo verziju pjesme koja opisuje moj život. Ta pjesma sam ja od glave do pete.“


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close