Lifestyle

Lička stranka demokrata (LSD) je bila naša prvotravanjska šala – političke stranke Like mogu odahnuti

Svakog prvog travnja na portalu osmislimo lažnu mini kampanju koja da odgovor na mnoga istinita pitanja. Ove godine odlučili smo za temu uzeti politička zbivanja u Ličko-senjskoj županiji, a kampanju i provedbu cijele priče odradila je agencija za usluge u komunikacijama PRiLIKA iz Zagreba.

Ove godine naša lažna kampanja zvala se Lička stranka demokrata, znakovitog skraćenog naziva koji podsjeća na drogu LSD. Prisjetite se našeg članka SLUŽBENO JE: Pokreće se Lička stranka demokrata (LSD)! Osnivačka skupština otkrila prva lica.

Kako smo uspjeli?

Na koji način je ova mini kampanja provedena, koji su rezultati i tko je sve prenio ovu informaciju, pročitajte na linku ovdje: CASE STUDY: Kako smo napravili prvoklasnu “LSD” prvotravanjsku šalu?

Što vas čeka sljedeće godine? Sačekajte pa ćete vidjeti.  Nastavite s čitanjem istinitih informacija na našem portalu, a pratite nas i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close