Dom

Ljubavne lekcije koje mora znati svaka žena

Postoje lekcije koje nas mogu naučiti samo naše majke. Neke od tih pouka imaju veze s romantičnom ljubavi jer mame, po tom pitanju, imaju više iskustva i mudrosti od svojih kćeri. Idućih 7 važnih lekcija o ljubavi svaka bi majka trebala naučiti svoju kćer kako bi ona bila samopouzdana, sretna i zadovoljna


1. Ti si dovoljna. Ako postoji ijedna poruka koju kćeri moraju čuti od svojih majki, onda je to ova. Znajući da je dovoljna, vaša će kćer uvijek imati na umu da se ne mora mijenjati da bi bila voljena. Naučite svoju kćer da itko tko je pokuša uvjeriti u suprotno, nije prava osoba za nju i da netko tko ne vidi koliko vrijedi, ne zaslužuje biti u njenom životu.

2. Ne možeš dobiti tuđe poštovanje ako ga prvo ne daš. I to ne vrijedi samo za romantičnu ljubav nego i za ljubav koju osjećamo prema prijateljima i obitelji. I sami morate iskazivati poštovanje kakvo tražite od partnera. Kada se brinete o vlastitom tijelu, dobro se hranite, dovoljno se odmarate i fizički ste aktivni, tada će vas privlačiti osoba koja radi to isto.

3. Nemoj izgubiti samu sebe u vezi. Kada se zaljubi, žena može zaboraviti tko je ona zapravo bez svoje polovice. Vlastite nesigurnosti ili veza ne smiju vas spriječiti da živite život kakav zaslužujete. Zato, naučite kćer da uvijek zadrži svoje interese, prijatelje i vrijeme koje će provoditi sama. Sve joj te to potrebno kako bi vodila sretan život te kako bi se osjećala ispunjeno bez obzira potraje li njena ljubavna veza ili ne. U svakoj osobi ima dovoljno mjesta da voli samu sebe i da voli drugu osobu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close