Scena

Lindsay Lohan gostovat će na novom albumu britanske pop grupe Duran Duran

Problematična glumica Lindsay Lohan gostovat će na novom, četrnaestom po redu studijskom albumu britanske pop grupe Duran Duran “Paper Gods”, koji izlazi 11. rujna, prenosi The Guardian.


Uz Lohan na albumu će gostovati i r&b pjevačica Janelle Monae, dance-pop zvijezda Kiesza, bivši gitarist Red Hot Chilli Peppersa John Frusciante i violinist Davide Rossi.

Ranije je objavljeno da će pjesme na novom albumu jedne od najpopularnijih grupa iz 80-ih producirati Nile Rodgers, Mark Ronson, Kanye West, Mr Hudson i Josh Blair.

Basist Duran Durana John Taylor kazao je da se grupa s “Paper Gods” vraća već prokušanoj glazbenoj formi. “Album zvuči vrlo zanimljivo i mislim da smo uspješno spojili malo tvrđi pop s mračnim, čudnim i eksperimentalnim zvukovima”, istaknuo je Taylor.

Frontmen grupe Simon Le Bon rekao je da su si odlučili dati vremena s novim albumom kako bi bili sigurni da će stvorili nešto na što će biti ponosni, a cilj im je bio stvoriti nešto što će moći slušati i za nekoliko desetljeća.

Prvi singl bit će pjesma “Pressure Off” na kojoj gostuje Janelle Monae i koju je producirao Nile Rodgers. Njezin zvuk inspiriran je njihovim starim albumom “Notorious”.

Duran Duran su objavili i dizajn naslovnice albuma koji su osmislili losanđeleški umjetnici Alex Israel i Brian Roettinger. Njihov je dizajn kolaž motiva koji su vizualne reference na razne detalje iz prošlosti ove grupe.


 

Tekst: index
Foto: wikimedia commons

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close