Ličko-senjska županijaKultura

Likovna udruga Lika poziva na otvorenje izložbe umjetnice Ivane Ožetski

GEOMETRIJA PRIRODE

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacije Likovna udruga Lika poziva na otvorenje izložbe “Geometrija prirode” umjetnice Ivane Ožetski.


Ivana Ožetski je diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, nastavnički odjel, smjer slikarstvo u klasi prof. Eugena Kokota. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU) i Hrvatske udruge likovnih umjetnika i likovnih kritičara (HULULK). Autorica je tridesetak samostalnih i preko pedeset skupnih izložbi.

Uz stalno vraćanje crtežu i slikarstvu u klasičnom smislu, puno vremena posvećuje istraživanju novih područja likovnog izričaja, često kombinirajući nove tehnološke izazove s humanističko duhovnim sadržajima kojima traži odgovore na izazove suvremenog svijeta.

Izložba će biti otvorena u petak 10. srpnja u Galeriji LU u Gospiću.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close