Lifestyle

LIKACLUB OBORIO REKORD POSJETE! Više od 57 000 posjetitelja u rujnu

Lički nacionalni portal koji je nastao u ožujku 2014. godine, prošlog mjeseca, rujna 2018., oborio je rekord posjete


Naš portal LIKACLUB u rujnu 2018. je imao 57 705 čitatelja po Google Analyticsu. Uz to, više od 93 000 pregleda stranica omogućilo je maksimalnu vidljivost sadržaja s portala, a društvene mreže zabilježile su rast pa smo tako na Instagramu prešli 2000 pratitelja, na Facebooku povećali broj fanova na 28 500, a Twitter podignuli na nešto više od 1650 pratitelja.

Najčitaniji članci bili su oni s temama; anonimnog pisma čitateljice za KBC Rijeku, migrantske krize na području Plitvica, zabavnog i viralnog ličkog horoskopa, nastupa djevojaka s područja Like u emisiji Život na vagi  te političkih obračuna u Ličko-senjskoj. Dragi čitatelji, hvala što nas pratite sve više!

Svoje priče šaljite nam na mailove [email protected] i [email protected] i tako sudjelujte u kreiranju sadržaja portala!

Redakcija portala LIKACLUB.eu 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close