Lifestyle

LIKACLUB OBORIO REKORD POSJETE! Više od 57 000 posjetitelja u rujnu

Lički nacionalni portal koji je nastao u ožujku 2014. godine, prošlog mjeseca, rujna 2018., oborio je rekord posjete


Naš portal LIKACLUB u rujnu 2018. je imao 57 705 čitatelja po Google Analyticsu. Uz to, više od 93 000 pregleda stranica omogućilo je maksimalnu vidljivost sadržaja s portala, a društvene mreže zabilježile su rast pa smo tako na Instagramu prešli 2000 pratitelja, na Facebooku povećali broj fanova na 28 500, a Twitter podignuli na nešto više od 1650 pratitelja.

Najčitaniji članci bili su oni s temama; anonimnog pisma čitateljice za KBC Rijeku, migrantske krize na području Plitvica, zabavnog i viralnog ličkog horoskopa, nastupa djevojaka s područja Like u emisiji Život na vagi  te političkih obračuna u Ličko-senjskoj. Dragi čitatelji, hvala što nas pratite sve više!

Svoje priče šaljite nam na mailove [email protected] i [email protected] i tako sudjelujte u kreiranju sadržaja portala!

Redakcija portala LIKACLUB.eu 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close