Lifestyle

LIKACLUB OBORIO REKORD POSJETE! Više od 57 000 posjetitelja u rujnu

Lički nacionalni portal koji je nastao u ožujku 2014. godine, prošlog mjeseca, rujna 2018., oborio je rekord posjete


Naš portal LIKACLUB u rujnu 2018. je imao 57 705 čitatelja po Google Analyticsu. Uz to, više od 93 000 pregleda stranica omogućilo je maksimalnu vidljivost sadržaja s portala, a društvene mreže zabilježile su rast pa smo tako na Instagramu prešli 2000 pratitelja, na Facebooku povećali broj fanova na 28 500, a Twitter podignuli na nešto više od 1650 pratitelja.

Najčitaniji članci bili su oni s temama; anonimnog pisma čitateljice za KBC Rijeku, migrantske krize na području Plitvica, zabavnog i viralnog ličkog horoskopa, nastupa djevojaka s područja Like u emisiji Život na vagi  te političkih obračuna u Ličko-senjskoj. Dragi čitatelji, hvala što nas pratite sve više!

Svoje priče šaljite nam na mailove [email protected] i [email protected] i tako sudjelujte u kreiranju sadržaja portala!

Redakcija portala LIKACLUB.eu 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close