Grad ZagrebTech

LIKACLUB i u 2016. ušao u dvadesetak najboljih medija u ZAGREBU

Nakon što je naša redakcija LIKACLUB-a prošle godine potpuno neočekivano dobila potporu za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja kroz natječaj 2015., o Zagrebu smo na portalu pisali mnogo informacija. Od onih servisnih posebno bitnih građanima, sve do najavi turističkih događanja, izvještaja i fotogalerija,  intervjua sa zanimljivim zagrepčankama i zagrepčanima…

Nastavili smo tako i kroz cijelu 2016. godinu. Od svibnja smo jedini portal s ličkim predznakom u TOP 100 najčitanijih portala u Hrvatskoj po istraživanju Gemius Audience-a, a nakon dugog  radnog i aktivnog ljeta, stiglo je još jedno priznanje.

Jučer su na web stranici Grada Zagreba objavljeni rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za 2016.

LIKACLUB je i ove godine ušao u dvadesetak najboljih medija u Zagrebu, a Grad Zagreb će to cijeniti sa financijskim sredstvima potpore koja su ovog puta dvostruko veća od prošlog i predati će se Ugovorom o dodjeli potpore male vrijednosti. Istim načinom u izbor najboljih su ušli i poznati mediji poput index.hr-a, vizkulture, h-alter.org i drugih.

Dragi čitatelji, hvala što nas pratite. Lajkajte naš Facebook LIKACLUB.eu i pratite nas na Instagramu lika_club.

Redakcija portala LIKACLUB.eu

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ilustracija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close