Turizam

LOVINAC: Rugali su mu se da gradi apartmane za ovce, a sad broje automobile turista

Da Lika ozbiljno ulaže u turizam i da može postati pravi raj za turiste, govori nam priča o obitelji Topić iz Lovinca koju donosi slobodnadalmacija.hr


Željko Topić je cijeli svoj radni vijek proveo u  Rijeci, a nakon odlaska u mirovinu sa suprugom Ivankom vratio se u Liku i odlučio baviti iznajmljivanjem apartmana. U obiteljskoj kući u Lovincu uredili su tri apartmana koji se nalaze odmah uz poznato skijalište Cvituša, a ove godine planiraju proširiti ponudu na još tri, piše slobodna dalmacija.hr

Željko i Ivanka Topić poznati su po svojoj gostoljubivosti. Za sebe kažu da su uvijek spremni pomoći gostima i da ne gledaju sve kroz profit, a najvažnije im je da su gosti zadovoljni. Zbog takvog pristupa njihovi apartmani dobivaju visoke ocjene gostiju, a dobili su i pohvalu Booking.com-a.

Obitelj je zadovoljna poslom jer imaju gostiju kroz cijelu godinu, a posebno u zimskim mjesecima kada mnogi roditelji s djecom dolaze na Cvitušu sanjkati se i uživati u zimskim radostima.

“Nekad davno su me proglašavali ludim što uređujem apartmane. Prijatelji su mi govorili: “Pa što će ti apartmani, zar ćeš ovce zatvarat u njima?” A sad broje svaki auto ispred kuće koji dođe. Sad će i oni u posao s apartmanima. Na području općine Lovinac već ima dvadeset apartmana, a mi smo tu najbliži sanjkalištu, tako da smo zbilja zadovoljni “, izjavio je Željko za slobodnadalmacija.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close