Sport

U Ličkom Osiku održane prezentacije rukometa

Trener Rukometnog kluba „Gospić“ Josip Štampar odradio je prezentacije rukometa na satovima Tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku.


Prezentacije su odrađene u svim razredima razredne nastave, te su veoma zainteresirale tamošnje učenike. Po završetku svakog sata trener je učenicima, i dječacima i djevojčicama, podijelio letak s informacijama za upis u rukomet. Vodstvo Rukometnog kluba „Gospić“ se nada dobrom odazivu i da će uz postojeći, veoma kvalitetan, rad s djecom već ove godine imati preko 200 članova, a za navedeni cilj nedostaje jako malo.

Termini treninga i upisa u rukomet u grupu kluba u Ličkom Osiku , koji djeluje već jednu godinu i ima 20-ak članova, su: ponedjeljak i utorak u 16 sati, te i četvrtak u 16 i 17 sati u dvorana OŠ dr. Franje Tuđmana, Ličko Osik

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close