AutomotoVijesti

Lički Osik: Sankcioniran vozač automobila koji je počinio više prekršaja

Policijski službenici Policijske postaje Gospić su jučer, 5. kolovoza u 23,20 sati u Ličkom Osiku zaustavili osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je upravljao 29-godišnjak iz Gospića i to na način da je kretao iz mjesta na način da je došlo do proklizavanja kotača.

Daljnjom kontrolom je utvrđeno je da je upravljao automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola (1,44 g/kg), a kod sebe nije imao niti vozačku dozvolu. Policijski službenici su utvrdili da isti neprijavljeno prebiva na adresi u Ličkom Osiku, a da nije izvršio prijavu prebivališta.

Zbog počinjenih prekršaja nadležnom sudu će biti podnijet optužni prijedlog, te su mu izdane obavijesti o počinjenom prekršaju i obavezni prekršajni nalog.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close