Politika

Lički HSP treća politička opcija: Želimo preuzeti dio odgovornosti za upravljanje Županijom

U povodu dobrih rezultata na zadnjim izborima za članove Županijske skupštine Ličko-senjske županije Hrvatska stranka prava oglasila se priopćenjem u kojem ističe zadovoljstvo što su sa dva nedavna, sada dobili šest mandata i tako postali treća po snazi politička opcija, piše Novi list.


Posebno nas raduje odličan rezultat na području grada Gospića gdje smo potvrdili poziciju najjače političke opcije. Taj rezultat doživljavamo i kao svojevrsnu ocjenu našeg rada u proteklom vremenu od početka obnašanja mandata. Kao što smo i isticali tijekom kampanje naš način rada u gradu Gospiću želimo prenijeti i na upravljanje Ličko-senjskom županijom za koju želimo preuzeti dio odgovornosti koji nam dopušta naš izborni rezultat. Uz odličan rezultat u Gospiću posebno smo ponosni na podršku iz cijele županije, gradova Otočca, Novalje i Senja te općina Perušić, Brinje, Lovinac i Karlobag gdje smo ostvarili značajne rezultate.

Nakon razgovora sa svim političkim akterima donijet ćemo odluku koja u ovom trenutku jamči stabilizaciju odnosa, razvoj, novi smjer, nove politike i razvoj gospodarstva te u konačnici mjere i projekte koji će otvarati radna mjesta, zaustaviti raseljavanje i poboljšati životne uvjete svim građanima!”, navodi se u propćenju HSP-a u kojem se također ističe poziv svim političkim opcijama da u skladu s ostvarenim rezultatima preuzmu odgovornost za konstituiranje nove vlasti i funkcioniranje Županije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close