Film i TV

Lički farmer na mukama: Jedna cura mora otići !

Lički farmer je na mukama ! Jednu curu treba poslati kući, koju ?


Nakon što smo saznali da je Mario Brajković prošao u emisiji Ljubav je na selu, morao je izabrati koje cure će doći na njegovu farmu. Iako ističe kako voli plavuše, na njegovoj farmi pojavila se samo jedna. Njegove simpatije pobrale su tri djevojke, a redom to su Josipa, Amra i Martina. Iako je u nekoliko navrata isticao kako selo iziskuje red, rad i disciplinu, ipak nije uvijek bilo tako. Nerijetko i uopće nije, a iako su djevojke imale određene zadatke mogle su ih izbjeći koristivši samo dozu šarma. Popustljivi Mario nije mogao odoliti.

Plavuša Josipa Lorković dolazi iz Novigrada na Dobri. Diplomirala je ekonomiju, a hobi su joj izlasci. Iako se nije najbolje iskazala u poslovima, Maria je osvojila svojom simpatičnošću i možda plavom kosom.

Amra Salihćehajić dolazi nam iz susjedne Bosne i Hercegovine, točnije iz Gradačca i bavi se novinarstvom. Iako druge vjerosipovjesti, smatra kako to ne stoji na putu ljudima koji se vole.

Najmlađa je Martina Globan, ova devetnaestogodišnja djevojka dolazi iz Grabovnice i od djetinjstva je vezana uz selo i farmu. Iako se najbolje uklapa u koncept života na selu, u nekoliko navrata zasmetalo joj je što ima osjećaj da Mario više pažnje poklanja drugim djevojkama.

Hoće li u konačnici presudit fizički izgled, radišnost ili nešto treće i kakva će atmosfera vladati u Sincu nakon odlaska jedne djevojke ? Ostaje nam vidjeti !

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close