Zdravlje

Ličani, zašto ne volite kondome?

Pornofilmove gay tematike obožavaju stanovnici iz Sinja, Knina i okolice tih gradova. Sadomazohističku opremu najradije kupuju Vinkovčani, a vibratore golemih dimenzija dosta naručuju iz Metkovića i okolice, otkrili su nam u sex shopu Magic market.

Istražili smo što vole oni s mora, kakvi su oni s kopna, gdje su najotvorenije žene, a gdje najbudniji muškarci. Prikupili smo podatke raznih istraživanja, razgovarali s djelatnicima sex shopova, psiholozima i seksualnim stručnjacima, a provjerili i što misle iskusni akteri.

Dalmatinci najviše povećavaju penis

Gledajući ukupno, za one željne ludih seksi provoda Dalmacija je obećana zemlja. To su, čini se, već shvatile Zagrepčanke u godinama. Naime, jedno istraživanje pokazalo je da su upravo njima privlačni naši muškarci iz južnih krajeva. Razlozi tome su, tvrde one koje su ih “okusile”, razni.

Kako kažu, Dalmatinci, a posebno Splićani, su nezasitni. Imaju neprijeporan šarm, a najbolje je što mogu i triput zaredom. Vole “doggy” pozu, a u cijelu priču savršeno se uklapa seksi rublje – njihov fetiš.

Ipak, postoji i nekoliko podataka koji im baš i ne ide u prilog. Njima, ali i njihovim partnericama. Naime, estetski kirurzi otkrili su nam da su upravo Dalmatinci njihovi najčešći klijenti kad je u pitanju povećanje penisa. Imaju li zaista maloga, zapravo je individualno, ali da su opterećeni veličinom, i više je nego samo predrasuda. Veličina je česta tema ženskih kružoka, a one aktivnije tvrde nam da su se najviše razočarale u Slavoncima.

Njihova sreća je što je većini pripadnica ljepšeg spola ipak važnija tehnika. Spašava ih i to što su za seks spremni uvijek i svugdje. Najčešće se seksaju i najviše pričaju o seksu, potvrdilo je čak i istraživanje. Obožavaju razne stimulanse, a fetiš su im lisice.

– Da, oni su najluđi za lisicama – govori nam djelatnik jednog zagrebačkog sex shopa.

Zagorci u džepu uvijek imaju kondom, Ličani nikad

Slavonci, Baranjci i stanovnici Srijema, pokazalo je istraživanje, počinju se seksati nešto prije punoljetnosti. Čak 40 posto Slavonaca godišnje provede noć i s nekoliko različitih žena. Žene iz toga kraja ipak su čednije – samo oko 13 posto njih ima više partnera. Čednost je za muškarce u Slavoniji u redu dok nije pretjerana.

Njima idealna žena nikako nije tipična slavonska snaša. Oni traže uspješnu poslovnu ženu koja gradi karijeru. Među Slavoncima, kod kojih seksualne želje očito ne nedostaje, ipak su, tvrde nam one koje su probale, iznimka Osječani. Kažu da su prepristojni, da zanemaruju predigru i uzdahe i preferiraju najobičniji misionarski položaj. Dokaz da su pomalo sramežljivi je i tvrdnja djelatnika sex shopa da oko prodavaonice obilaze kao mačke oko vruće kaše. Oni koji i uđu glumataju da kupuju za nekog drugog i tad uglavnom izaberu lutke na napuhivanje.

Najčešći klijenti su muškarci stariji od 45 godina.

Porazan podatak je da je upravo u Slavoniji najraširenija prostitucija, gdje se žene preko internetskih oglasa erotske masaže prodaju za 200-800 kn. Slavonci općenitoseks nerijetko nalaze aktivnošću na društvenim mrežama.

I dok oni, zajedno sa Zagrepčanima, u tome prednjače, takav tip stvaranja odnosa nimalo se ne sviđa Virovitičanima i Bjelovarčanima te Ličanima.

Ličani, kojima je kućanica idealna žena, vole tepati dok vode ljubav. Nježni su i uvijek spremni. Problem je što su na prvo mjesto zasjeli po nekorištenju zaštite, za razliku od Međimuraca i Zagoraca, koji u džepu uvijek imaju kondom. Ličani ih ne žele, potvrđuju i istraživanje i same žene.

Istrani i otočani s Kvarnera rekorderi u samozadovoljavanju

Otkrili smo i rekordere u samozadovoljavanju. To su Istrani i otočani s Kvarnera. Upravo oni najradije kupuju silikonske vagine, dok se žene opskrbljuju vibratorima jednako mnogo u svim krajevima zemlje. Možda ipak malo prednjače Zadranke. Iako hvale njihovu ljepotu, muškarci ih ipak ne bi smjestili među najbolje u krevetu. Prednost daju Splićankama te tvrde da su najbolje ako je u pitanju oralni seks.

Sa Zagrepčankama nisu zadovoljni. Dalmatinke su, kažu, živahnije, opuštenije, bez kompleksa, direktne i otvorene.

Zagrepčani nisu među najpoželjnijim ljubavnicima

Zagrepčani su, budući da ih je najviše, prvi u mnogočemu – korištenju interneta u seksualne svrhe, kupnji seksualnih pomagala, ali i uredskim avanturama. Istraživanje je pokazalo da svaki drugi zaposlenik ima ili je imao takvo iskustvo. No “čistokrvne” zagrebačke muškarce ne prati baš najbolji glas. Naime, žene ih opisuju kaonajobičnije napaljene prevarante. 

– Dođu, obave svoje i odu – razočarane su pripadnice ljepšeg spola u metropoli. S druge strane, ženama iz glavnoga grada veoma je važan osjećaj povezanosti s partnerom, intimnost i zadovoljstvo kvalitetom veze. Manje su od muškaraca sklone tome da seks koriste za rješavanje sukoba.

Jedno od istraživanja pokazalo je kako se među Zagrepčankama u dobi između 50 i 60 godina seksa njih više od pola. Što se zagrebačkih muškaraca tiče, istraživanje je pokazalo da njih čak 75 posto ima preuranjenu ejakulaciju. Zagrepčanke su, uz Slavonke, rekorderke po odlascima estetskom kirurgu, a grudi rado povećavaju i Istranke. Navodno im to podiže samopouzdanje. Njihove muškarce prati glas kako masiraju žene dok s njima vode ljubav.

A cijeli taj kraj – Istra – poznat je po svingeraju i golotinji na javnim mjestima.

I dok se po mnogočemu razlikuju, naši sunarodnjaci iz različitih regija zapravo dijele većinu seksualnih navika, a pogotovo problema.

Seksualni terapeuti govore nam kako baš ni na koji način ne može odvojiti Dalmatince od Slavonaca ili Istrane od Ličana kad je riječ o problemima iz kreveta. A oni aktivni, bez problema, našu su naciju, barem po nečemu, smjestili u svjetski vrh. Tako je Durexovo istraživanje od prije nekoliko godina pokazalo da se Hrvati seksaju 134 puta godišnje, što bi otprilike bilo svaki drugi-treći dan. U ovoj kategoriji zasjeli smo na drugo mjesto u svijetu. Seksualni život naših sunarodnjaka uglavnom počinje nakon 17. godine. Tijekom života promijenimo od sedam do osam partnera. Naciju nam obilježava i seks bez zaštite, seks u autu i na plaži, a analni seks prakticira malo manje od pola seksualno aktivnih Hrvata.

Tekst: 24sata


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close