Tech

LG smatra da Europa ne voli velike telefone

LG je odlučio preskočiti europsko tržište i ne ponuditi V20 ovdje i to u vrijeme kad se Samsung nalazi u problemima zbog Notea 7. Kao razlog navode slabiji interes za velike telefone


LG je prije nekoliko dana predstavio novi V20, no kako se čini, novi telefon nećemo vidjeti u Europi. Iz kompanije su za Korea Herald rekli kako ga neće lansirati na našem tržištu, a kao razlog se navodi slabiji interes za telefone velikih ekrana – za kojima je veća potražnja u SAD-u i Koreji, prenosi Digital Trends.

Inače, telefon dolazi s ekranom dijagonale 5,7 inča. Gabaritima je gotovo jednak novom iPhoneu 7 Plus, a približno je sličan i Noteu 7. No, ovakva odluka nije prva za europske kupce. Prije LG-a i Samsung je odlučio preskočiti europsko tržište Noteom 5. No, kod njih se kao razlog navodio interes za dizajn, a ne veličinu.

Pročitajte više na 24sata.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: livemint

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close