Scena

Legende disco ere Sister Sledge stižu u Zadar

Kultni zadarski klub Arsenal uskoro slavi svoju desetu obljetnicu. Mjesto koje je posljednjih godina obilježilo kuturni i zabavni život grada svoj će rođendan proslaviti uz glazbenu priču ljeta. U Hrvatsku stižu legendarne Sister Sledge, a koncert naziva ‘We Are Family’ očekuje nas 28. srpnja.


 

Koncert legendarne američke grupe Sister Sledge pravo je ljetno osvježenje za domaće obožavatelje ali i brojne turiste kojima je Zadar, jedan od najljepših hrvatskih gradova, posljednih godina postao omiljena destinacija. Klub Arsenal se ovim koncertom, u suradnji sa Ilirija Travel i Star produkcijom, na najljepši mogući način zahvaljuje svojoj publici na vjernosti i podršci u proteklih deset godina te se ovog ljeta još jednom potvrđuje kao mjesto jedinstvenih događaja.Pozitivna energija i uživanje u napoznatijim hitovima koje su obilježili disco eru samo su djelić onoga što nas očekuje na koncertu Sister Sledge. Ova američka grupa osnovana je 1971. godine, a najveći uspjeh postižu albumom We Are Family objavljenim sedam godina kasnije. Sestre Debbie, Joni, Kathy i Kimiza sebe imaju deset studijskih albuma, više od 100 nagrada, a nastupale su diljem svijeta. Hitovi poput ‘We are family‘, ‘Lost in music‘, ‘He’s a greatest dancer‘, ‘Frankie‘ ili pak ‘My guy‘ i danas su dio svakog radijskog programa a ovog ljeta u Zadru imat ćemo priliku vidjeti ove dive uživo.Ulaznice za koncert Sister Sledge po cijeni od 220 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 390 kuna možete osigurati na svim prodajnim mjestima Eventima. Više informacija o velikom glazbenom spektaklu u klubu Arsenal pronaći ćete na službenoj intenetskoj stranici arsenalzadar.com.


Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close