Scena

Lana Jurčević objavila “HOLLYWOOD”

Nekoliko dana nakon što je otkrila djelić atmosfere spota i atraktivnim fotografijama podigla medijsku prašinu, Lana Jurčević je u zagrebačkom restoranu Gallo premijerno predstavila novi singl i video spot “Hollywood”. Osim premijere spota, Lana Jurčević potpisala je ekskluzivni ugovor sdirektorom Croatia Recordsa Želimirom Babogredcom i na taj način ponovno se vratila u diskografsku kuću koja je objavila njezin prvi studijski album “Lana” 2003. godine. Potpisivanje ugovora Lana je simpatično popratila riječima da je “u ovom slučaju dobro vratiti se bivšima!”.

Pjesmu “Hollywood” napravio je autorski tim kojeg čine Fayo, Denis Dumančić i Boris Đurđević, a ima intrigantan tekst, zaraznu melodiju i moćnu produkciju.

“Ova pjesma govori o ženi sa stavom koja je shvatila greške i još je jača i u ljubavi i u životu. Želim poručiti curama da imaju samopoštovanja i ne budu nečija igračka kao u mnogim pjesmama koje su oko nas. Ovo je girl power!”, rekla je Lana o novom singlu.

Spot je premijerno prikazan na CMC televiziji i portalu 24sata.hr.

Tekst: CR

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close