Lifestyle

Ličanke i Ličani – recite to glasno! Lajkajte lički plakat!

Prva lička studentska udruga i lički nacionalni portal krenuli su u inicijativu ličkog jumbo plakata. putem natječaja na recitoglasno.com. Glasanje traje do 22. studenog a nakon toga diljem Hrvatske osvanut će 150 najboljih: 75 prema izboru žirija i 75 prema glasovima publike.

Lička redakcija i lički studenti brzo su se složili oko sadržaja plakata. Odabrani su stihovi popularne pjesme Ličkih drvosječa – “Lička kapo”. Za glazbu i tekst novog ličkog hita možemo zahvaliti svestranom Ivici Žagaru, jednom od “drvosječa”. Stih “Dragi Bože, pogledaj na Liku, što je stvori Ličanu na diku!” jednostavno govori sve – o ličkoj ljepoti, vjeri, veličini i ponosu. Gdje god plakat nakon natječaja osvanuo, čitaoc ne smije ostati ravnodušan. Vrijednost promidžbe ličkih bogatstava plakatom i internet oglašavanjem može dosegnuti granice mjerljivosti.

Unazad 6 godina djelovanja, Studentski Zbor Gacke redovito je stvarao pozitivnu sliku o Lici putem raznih predstavljanja i Ličkih noći. S druge strane, mladi lički nacionalni portal brzo je osvojio srca čitatelja diljem Hrvatske i svijeta pa je za ovakvu suradnju bilo samo pitanje vremena.

Glasati možete na: http://www.recitoglasno.com/plakat/2515 jednostavnim pritiskom miša na ikonu sa srcem ispod slike. Kad ikona pocrveni a broj glasova naraste, uspjeli ste.

Lički plakat

U ime inicijative – Bruno Ćutić, predsjednik Studentskog Zbora Gacke

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close