VijestiTurizam

LAG Lika poziva na konferenciju povodom početka projekta INTEGRA LIKA 2020

Konferencija u organizaciji LAGa Lika


Danas je najavljena konferencija „INTEGRALNI GOSPODARSKI RAZVOJ LAG-a LIKA“ koja će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović održati u četvrtak, 17. rujna 2015. godine s početkom u 11 sati, u hotelu Jezero, NP Plitvička jezera.

Konferencija ujedno označava i početak petogodišnjeg projekta „INTEGRA LIKA 2020“ koji sadrži sveobuhvatne integralne mjere za povećanje gospodarske aktivnosti našeg područja, revitaliziranje poljoprivredne i stočarske proizvodnje i prerade te njegovo pozicioniranje kao poželjne i ekološki prihvatljive turističke regije s bogatom kulturnom i povijesnom baštinom i specifičnom autohtonom gastronomskom ponudom. Program konferencije pročitajte na sljedećem linku:  00_P R O G R A M _Integralni gospodarski razvoj LAG-a LIKA _17-09-2015.

Činjenica da se na području LAG-a LIKA nalaze tri nacionalna parka, park prirode, pećinski park kao i brojna zaštićena područja od kojih je veći dio obuhvaćen ekološkom mrežom Europske unije – NATURA 2000, dovoljno govori o izvornosti prirodnih ljepota i potencijala.

Sudjelovanjem u radu konferencije podržat ćete nastojanja LAGa Lika usmjerena prema jačanju komparativnih prednosti i gospodarskog razvoja ovog jedinstvenog podneblja. Program konferencija LAG Lika Vas s veseljem očekuje.

 


Tekst/foto: LAG Lika

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close