Ličko-senjska županijaVijesti

KRVAVO JUTRO Migrant napadnut nožem u Kosinju! Ranio ga je netko iz grupe od pedesetak Pakistanaca

Novi incident napravili su migranti koji prolaze Ličko-senjskom županijom na putu u zapadni svijet Europe.

Na Facebooku je objavljeno kako je u Kosinju jutros nožem ranjen Pakistanac, i to od nekog iz grupe od pedesetak Pakistanaca koji se trenutno kreću kroz Ličko-senjsku županiju. Ranjeniku je pružena prva pomoć, te su pozvane Hitna pomoć i policija.

O novim informacijama poslali smo upit u PU Ličko-senjsku, o više informacija izvijestiti ćemo po dobivenom odgovoru.

Dodano u 11.27:

Ozlijeđeni muškarac se nalazi u Općoj bolnici u Gospiću, na mjestu pronalaska muškarca slijedi očevid, kriminalističko istraživanje je u tijeku”, odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave Ličko-senjske.

 

IZBJEGLICE U KOSINJU

RANO JUTROS IZBJEGLICA IZ PAKISTANA RANJEN NOŽEM OD NEKOGA IZ GRUPE OD 50-TAK KOJI PREKO KOSINJA HODAJU PREMA ZAPADU.RANJENOM HALIMU PRUŽENA JE PRVA POMOĆ I POZVANA HITNA I POLICIJA KOJE SU GA ZBRINULE.” – piše M.R. na Facebook profilu uz objavljenu fotografiju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close