VijestiScenaKultura

BLOGER KRULE najavio nove nastupe: početkom travnja prvi na redu GOSPIĆ

Bloger Krule, najpoznatiji lički satiričar na Facebooku, nakon objave nove knjige pod nazivom E, jebiga odlučio se za novu turneju Hrvatskom. Prvi na redu najavio je Grad Gospić, gdje dolazi prvog travnja. S obzirom da je riječ o prvom aprilu ili poznatom danu laži, nije za vjerovati, ali ipak ćemo pozvati. Najavu s Facebooka Blogera Krule prenosimo u cijelosti.

Onda vako… moj prvi nastup ove godine biti će 01.04. (da neb netko zbog datuma pomislio kako se radi o zajebanciji, nije zajebancija) u Lici, a pošto je Lika velka ka Amerka, da budem točniji… u Gospiću i to u “The Highlander’s pubu”. Ulaz SLOBODAN… FREE… DŽABA…

Moji Ličani su napravili pravu malu manifestaciju to večer. Šteta bi bilo da ne dođete jer će biti… red hrane, red satire i red glazbe… ka musaka. Bogami, ja ću biti od početka do kraja… a sve kreće ovim redom:

– početak u 20:00 sati – prezentacija ličkog krumpira uz degustaciju ličkih pola, slanine i rakije. Za ličkim krumpirom vam je bila luda cijela Austro-Ugarska pa se jeo i na carevom dvoru… ali neću vam sad o tome… gospodin Nikola će ispričati cijelu priču. Neće vam biti dosadno, garantiram.
– u 21:30 moja malenkost… tu nemam što posebno objašnjavati… idemo se zajebavati… a to i priliči s obzirom koji je datum
– od 23:00 pa do kad ne pukne zora, svira bjelovarski band “Flashback”… nema na plejbek… sve uživo.

Ne bi vas dalje davio. Meni će biti jako drago ako dođete… lani je bila odlična atmosfera… nemojte ostati doma… dođite… ulaz slobodan… aj malo, izvedite ženu/muža/ljubavnicu/ljubavnika na pravu ličku zabavu gdje mjesta dosadi nema. A i vi sa one strane Velebita… Dalmoši… pa prdnete do Gospića… taj dan ionako nećete ništa delat… nagurate se vas 10ero u auto i napravite mali izlet u Liku pa još navečer navratite na zajebanciju.

Aj pa se vidimo!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Facebook Bloger Krule | Foto: HRT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close