TurizamIzdvojenoPromo

Kroz svoje objektive dočarali su nestvarnu ljepotu Otočca: Ovo su pobjednici foto natječaja “Snježni Otočac”

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Više od 40 prekrasnih kadrova grada Otočca, njegovih stanovnika i magične prirode koja ga okružuje stiglo je na nagradni FOTO natječaj koji je na svojoj Facebook stranici organizirala Turistička zajednica Grada Otočca.


Podsjetimo, tema ovog zanimljivog FOTO natječaja bila je “Snježni Otočac”, a sve fotografije snježne tematike morale su biti snimljene na administrativnom području grada Otočca. Obrada fotografije u računalnim programima bila je dopuštena isključivo do mjere koja ne narušava sklad i kompoziciju originalne fotografije.

 

FOTO: Ines Mrla Ina

Preko 40 natjecatelja uistinu se potrudilo zabilježiti prekrasne kadrove grada, netaknute prirode, ali i veselog društva. Najnapetije je, dakako, bilo u samom finalu, a za najveći broj lajkova borilo se petero kandidata.

FOTO: Zvonimir Tonković

Ipak, do samog kraja natjecanja situacija se poprilično iskristalizirala te je tako pobjednicom FOTO natječaja “Snježni Otočac” proglašena fotografija Draženke Draženović Kostelac s 353 lajkova. Na drugom mjestu našla se fotografija Kristine Rogić Bićanić s 243 lajkova, dok je na treće mjesto zasjeo Franjo Barković čija je fotografija postigla 152 podignuta palčića.

FOTO: Draženka Draženović Kostelac
FOTO: Kristina Rogić Bićanić
FOTO: Franjo Barković

Sretnim su dobitnicima jučer uručene i nagrade, za prvo mjesto: dvije ulaznice za vožnju Zip Line-om Pazi Medo, za drugo mjesto: večera za dvoje u Hotelu Zvonimir dok su nagrada za treće mjesto dvije majice #discoverotocac. Nesumnjivo je da će fotografiranje krajobraza Otočca i Gacke, osobito s dolaskom prekrasnih i toplih proljetnih dana biti sve češća aktivnost brojnih stanovnika ovog pitoresknog mjesta posebice jer iz Turističke zajednice najavljuju još sličnih foto natječaja.


 

Komentari

Komentara


Izvor: TZG Otočac | Foto: TZG Otočac

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close