LokalnaPolitikaIzdvojeno

Kovač u Korenici: Moja malenkost će se još na ovim izborima kandidirati na mjesto načelnika

NOVA KANDIDATURA

Ante Kovač, načelnik Općine Plitvička jezera, putem svog Facebook profila,  bez velike pompe najavio je 10. travnja svoju kandidaturu za još jedan mandat.

Istaknuo je kako već ima sastavljenu listu, te da mu je ovo drugi, ako dobije i zadnji mandat.

Ukoliko dobijem povjerenje, ovo će bez obzira na uspješnost biti moj zadnji mandat i mlađi s novom energijom će podmetnuti leđa u periodu koji slijedi. – piše Kovač.

 

Osim toga, Kovač kaže i da je  “Vrijeme izbora je često vrijeme bajki i vrijeme dezinformacija. Vi kao birači ne dozvolite da od Vas netko radi djecu koja žele slušati bajke. Nije politički mudro ljude plašiti niti najavljivati teška vremena, ali svi znamo da ćemo mi kao turistička općina imati financijskih posljedica. Ali ne treba se bojati! Treba skupiti glave i izaći iz svega jači i pametniji. Neki veliki projekti su pred realizacijom i oni će u općinu donijeti novi kapital i u ovim epidemijskim vremenima održati gospodarsku aktivnost.”

Cijela objava u nastavku.

 

NL STOP izlazi na naredne lokalne izbore i ima već sastavljenu listu koja će Vam uskoro biti predstavljena. Moja…

Objavljuje Ante KovačSubota, 10. travnja 2021.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close