VijestiNacionalnaPolitika

Kovač se kandidira za predsjednika HDZ-a, zajedno s Penavom i Stierom

Na današnjoj konferenciji za novinare trojac iz HDZ-a objavio svoju kandidaturu za vrh HDZ-a


Istaknuti članovi HDZ-a krenuli su u pohod na Andreja Plenkovića i njegov način vladavine Hrvatskom i strankom. Nakon dogovora s HNS-om HDZ je svakako podijeljen, a često se upravo Davor Ivo Stier oglašavao o neslaganju s takvim potezima Plenkovića.

Miro Kovač kandidirat će se za predsjednika, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava bit će kandidat za zamjenika predsjednika, a saborski zastupnik Davor Ivo Stier za potpredsjednika stranke HDZ, objavili su na konferenciji za novinare. Glavni poticaj ovoj kandidaturi je prema rečenom, nepreuzimanje odgovornosti za loše rezultate na izborima.

Nakon nekoliko godina, Plenković je dobio prvu konkretnu opoziciju u stranci. Izborni proces trebao bi biti gotov do svibnja 2020. godine.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: hrt.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close