Karlovačka županijaVijesti

KORONA POTVRĐENA I U OGULINU Oboljele dvije mlađe muške osobe

NOVI SLUČAJEVI OBOLJENJA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

U Karlovačkoj županiji u odnosu na jučerašnje izvješće registrirane su još dvije novooboljele osobe. Riječ je o mlađim muškim osobama iz Ogulina.

Sve oboljele osobe imaju blažu kliničku sliku i nalaze se na kućnom liječenju u samoizolaciji.

Epidemiološka služba utvrđuje kontakte novooboljelih u Ogulinu. Trenutno se pod mjerama samoizolacije nalazi 68 osoba (brojka uključuje i četiri oboljele osobe). S obzirom na novonastalu situaciju, došlo je i do postroženja nekih mjera.

U OB Karlovac i OB Ogulin od jučer su zabranjene posjete. Pregledi u specijalističkim ambulantama se trenutno odvijaju normalno, po unaprijed zakazanim terminima.

Donesena je Odluka o zabrani posjeta u domovima za starije i nemoćne i obiteljskim domovima na području Karlovačke županije. Drive in testiranje u OB Karlovac ponovno je aktivirano, a također testiranja su organizirana i u Ogulinu.

PHOTO: Wikimedia

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close