Karlovačka županijaVijesti

KORONA POTVRĐENA I U OGULINU Oboljele dvije mlađe muške osobe

NOVI SLUČAJEVI OBOLJENJA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

U Karlovačkoj županiji u odnosu na jučerašnje izvješće registrirane su još dvije novooboljele osobe. Riječ je o mlađim muškim osobama iz Ogulina.

Sve oboljele osobe imaju blažu kliničku sliku i nalaze se na kućnom liječenju u samoizolaciji.

Epidemiološka služba utvrđuje kontakte novooboljelih u Ogulinu. Trenutno se pod mjerama samoizolacije nalazi 68 osoba (brojka uključuje i četiri oboljele osobe). S obzirom na novonastalu situaciju, došlo je i do postroženja nekih mjera.

U OB Karlovac i OB Ogulin od jučer su zabranjene posjete. Pregledi u specijalističkim ambulantama se trenutno odvijaju normalno, po unaprijed zakazanim terminima.

Donesena je Odluka o zabrani posjeta u domovima za starije i nemoćne i obiteljskim domovima na području Karlovačke županije. Drive in testiranje u OB Karlovac ponovno je aktivirano, a također testiranja su organizirana i u Ogulinu.

PHOTO: Wikimedia

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close