SportTurizamIzdvojeno

Korenica – raj za ljubitelje avanture na dva kotača!

Da je Korenica raj za ljubitelje vožnje na dva kotača, pokazuju fotografije koje je na svojim Facebook stranicama objavila Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera.


Biciklistima koji otkrivaju prirodne ljepote ovog kraja odnedavno su na raspolaganju odmorište za bicikle i servisna stanica u centru Korenice. Odmorište je dostupno svima i svakodnevno se koristi, naveli su iz turističke zajednice uz fotografije biciklista koji su se zaputili na vožnju Plitvicama.

Servisnu stanicu i odmorište turistička zajednica je kandidirala na natječaj Ministarstva turizma, gdje je projekt pozitivno ocijenjen i njihova kandidatura je prihvaćena

Objekt je u potpunosti financiran sredstvima Ministarstva turizma, preko posrednika županije Ličko-senjske na čemu im zahvaljujemo, navodi TZO Plitvička Jezera.

➡️Odmorište za bicikle i servisna stanica nalazi se u centru Korenice. Svima je dostupna i svakodnevno se koristi. Danas…

Gepostet von Visit Plitvice Lakes am Donnerstag, 30. Juli 2020

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Visit Plitvice Lakes

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close