HrvatskaVijesti

Koncert Vojka V iz Doma sportova ekskluzivno na YouTubeu!

12. listopada 2018. godine, nepunih šest mjeseci nakon objavljivanja albuma prvijenca Vojko, zagrebački Dom sportova pomeo je val Vrućine!


Jedan od najboljih i najpopularnijih repera u regiji, Vojko Vrućina, na velika je vrata te 2018. godine stupio na zagrebački asfalt. Više od 3 500 ljudi svjedočili su potvrdi Vojkovog fenomena. Imena njegovih pjesama postali su memovi i dio urbanog slenga koji nadilazi granice supkulture iz koje proizlaze. Šarolika publika svih generacija naizust je znala stihove Vojkovih pjesama – Ne može, Zovi čovika, Kako to i Pasta italiana izazvale su erupciju oduševljenja.

Vojko je koncert, obučen kao Bach, otvorio s istoimenom pjesmom, redali su se hitovi s prvijenca, hitovi Dječaka i Kiše Metaka, davna Vojkova suradnja s AC3PO (Kuje i laseri). Kao gosti Vojku su se pridružili Tonči Huljić, Damir Kedžo, Vuk Oreb, Stipe Srdela, Shamso69 i Snajper (High5).

Nakon Doma sportova Vojko je obišao cijelu regiju, osvojio tri nagrade Porin, od kojih onu najbitniju za album godine, prvijenac Vojko objavljen mu je na LP-ju, a u ožujku svjetlo dana ugledala je i slikovnica za djecu Ne može – Vojko V najvruće je regionalno hip-hop ime!

Iako se koncerati zbog epidemiološke situacije trenutno ne održavaju, ostaje nam vrhunska koncertna snimka Vojkovog nastupa u rasprodanom Domu sportova koju od danas imate priliku pogledati – pogledajte kako je to izgledalo na jednom od najboljih koncerata 2018. godine snimljenom u produkciji CMC televizije i Croatia Recordsa. Glavni snimatelj i redatelj je Marko Zeljković Zelja, a glazbeni producent Goran Martinac.


 

Komentari

Komentara


Foto: Goran Berović

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close