VijestiGrad ZagrebScena

Koncert “Kad si sretan” Jacquesa Houdeka rasprodan, dodan drugi termin!

Posve očekivano, ekskluzivni koncert za najmlađe Jacquesa Houdeka ‘Kad si sretan’ je rasprodan, no vrlo brzo se otvorio i novi termin pa će tako Jacques u subotu, 16. prosinca u Lisinskom održati dva koncerta u 10 i u 12 sati.


Time će oni najmlađi, ali i roditelji koji se uvijek s veseljem prisjećaju pjesmica koje su obilježile njihovo djetinjstvo, moći uživati u božićnom koncertnom spektaklu koji već postaje tradicija.

Istoimeni album ‘Kad si sretan’ u izdanju Croatia Recordsa i danas, nakon dvanaest godina, još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu. U sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma dječjih pjesama ‘Idemo u zoološki vrt’ koji je osvojio nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme ‘Idemo u Zoo’, ‘Voda’, ‘Mišić Janko’ i druge postale omiljene nekim novim klincima. Osim u bezvremenskim hitovima ‘Nije lako bubamarcu’, ‘Zeko i potočić’, ‘Kad si sretan’, ‘Kad se male ruke slože’… i neponovljivim Jacquesovim izvedbama najmlađe u Lisinskom očekuju još brojna iznenađenja i glazbeni gosti, a vjerujemo kako će ih posebno razveseliti dolazak Djeda Božićnjaka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Jacques Houdek

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close