VijestiZdravlje

Koliko mladenaca zaista vodi ljubav prvu bračnu noć?

Nije ni blizu 100 posto.


Vjerujemo kako mislite da se većina novopečenih bračnih parova, na prvu bračnu noć, prepušta seksualnim čarima, posebno nakon pokoje čašice šampanjca, no čini se kako je to daleko od istine.

Istraživanje je proveo poznati brend donjeg rublja Bluebella, i to na 1000 parova, a ono je otkrilo kako čak 52 posto mladenaca ne vodi ljubav u prvoj bračnoj noći.

To je prilično tužno, među ostalim, i zato što je čak 90 posto žena otkrilo kako je kupilo specijalno donje rublje za tu prigodu.

Kao glavne razloge za takve poražavajuće statistike, žene su navele umor, alkoholiziranost ili putovanje na medeni mjesec. Većina muškaraca otkrila je kako su jednostavno bili previše pijani ili su se htjeli još malo zabavljati s prijateljima.

A kada se novopečeni mladenci napokon upuštaju u seksualne avanture? Trećina njih otkriva kako je to jutro poslije, dok je svaki deseti par otkrio kako se radi o razdoblju od 48 sati nakon vjenčanja.

Što kažete na rezultate?Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close