VijestiScena

SKANDAL zvan “WINTER MUSIC CONFERENCE” izašao na vidjelo!

Prošlih nekoliko mjeseci u Zagrebu je često promoviran događaj pod nazivom Winter Music Conference. Dio promocije putem našeg oglasnog prostora, u obliku medijskog pokroviteljstva, odradio je i naš portal. Iz tog razloga, zbog pravodobnih informacija i poradi isprike svim čitateljicama i čitateljima, prenosimo detaljnu priču na koju je nasjeo naš portal, kao i brojni drugi.

Kako bi detaljnije razjasnili o čemu je riječ, prenosimo detaljan članak pod naslovom “Oprez: Najavljeni Paganini je lažni event!” koji je objavio portal KlubskaScena.hr, koji je također nasjeo na priču kao i mi.
_____________________________________________________________________________________________

Dragi Scenci i Scenjanke, ono što je trebao biti sjajan provod narednoga vikenda pretvorilo se u noćnu moru i spletkarenja onih gladnih novca.

Nevjerojatno je kako se među ljude, organizacije, managere, teamove i projekte, koji usrdno rade na misiji da se vama ponudi šansa da na nekoliko sati pobjegnete iz svega čime realnost stišće život, ušuljaju oni koji nešto lijepo vide kao priliku za osobni profit, bez ikakvog obzira prema svima koji će u procesu biti oštećeni.  
Priča dakle kreće s organizacijom WMC Croatia koja je u rukamaSanjina Dilavera iz Livna najavljivala goleme spektakle u metropoli s umjetnicima iz partenona elektronike. Gospodin Dilaver se odlučio sakriti iza imena velike globalne organizacije WMC-a kako bi stavio uglađene pločice preko azbesta amaterizma i nesposobne organizacije i privukao što više neslutećih plesača.
Kako se priča razmotava iz prošlosti izranjaju mnogi spaljeni mostovi i prevare koje su se odvijale u više ili manje sličnom obliku diljem Balkanskog područja, o kojima dužu priču zainteresirani mogu pročitati na službenim stranicama Taboo cluba koji je odlučio svjesno se izuzeti i ograditi od farse nadriorganizatora i pritom prenijeti sve informacije do kojih su došli nakon što su se i sami opekli. Put do pakla zaista ponekad vodi pločnikom dobrih namjera. Nužno je informirati se o trenutnoj situaciji i šarlatanskom poduzetništvu kako se ne nebismo doveli u situaciju da serija zagrebačkih gafova, pod vodstvom jednoga čovjeka, ne bi rezultirala nepovjerenjem velikih imena u domaću organizaciju.
Posljednja kalvarija odnosi se na party 2. travnja koji se također pod kišobranom WMC-a trebao održati u Hypo centru uz Sama Paganinija i Sashu Carassija. Nakon nekoliko mjeseci čekanja Klubska Scene je dobila i odgovor od originalnog Winter Music Conferencea koji je napomenuo kako se njihovo ime koristi nelegalno i bez dopuštenja, a sam Paganini je nakon usrdnih upita ujedno i objavio na svom profilu da nije bookiran za WMC Croatia i da su navodne prepiske na FB eventu lažne i da nikada nije vodio te razgovore.
Kako je Paganinijev manager Herald napomenuo: “Sam Paganini i Sasha Carassi NE DOLAZE u Zagreb 2. travnja. Show je otkazan zbog nedostatka profesionalizma promotora. Pokušali smo spasiti show s naše strane, ali promotor je propustio nekoliko rokova za plaćanje, bookiranje leta i organizaciju. Čak je i na FB podijelio lažnu poruku Sama Paganinija, koju on nikada nije napisao. Nevjerojatno. Molim vas NEMOJTE KUPOVATI KARTE, izvođači definitivno ne dolaze. Želimo sve najbolje i isprika svim fanovima. – Herald, Blacksheep Team”
Ovom prilikom se ispričavamo svim fanovima zbog promoviranja eventa prije no što se čitavo klupko laži razmotalo. Molimo uzmite u obzir da su pod istim organizatorom i eventi koji u Zagreb dovode Alexa Gaudina, Erica Prydza, Marka Knighta i Zabielu pa budite oprezni prije kupnje karata i provjerite je li party legitiman. Čujemo li novosti o bilo kojemu od njih biti ćete na vrijeme obaviješteni.
Izuzetno smo razočarani ovakvom kulminacijom situacije i nedostatkom moralne odgovornosti spram fanova. Nekima nije potrebno dodati lopatu.Zakopat će se sami dovoljno brzo neodgovornošću i svjesnim rušenjem vlastitog kredibiliteta! Ako već kupujete karte za bilo koji od navedenih evenata sugeriramo da to učinite preko Entria jer će vam jedino tada novac garantirano biti vraćen u slučaju otkazivanja eventa.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook TABOO CLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close