Film i TV

Kino Mediteran časti Hrvate besplatnim filmovima

U teškim vremenima Kino Mediteran je velikodušno ponudilo svima u samoizolaciji i karanteni mogućnost ubrizgavanja kulturnih injekcija – posve bezbolno i bez nepoželjnjih nuspojava, javlja eZadar.


Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i ljetna kina te dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina odavno zatvorena.

Fokus projekta je na europskim i nezavisnim filmovima. Kino Mediteran traje cijelu godinu u Bolu, Hvaru, Imotskom, Jelsi, Komiži, Lastovu, Omišu, Pločama, Podgori i Supetru. Trenutno se održava na 30 lokacija. Uključivanjem u program filmova za djecu, mnogim najmlađim posjetiteljima omogućili su da po prvi put dođu u kino i susretnu se s filmom na velikom platnu.

Kino Mediteran, uz distribuciju vlastitih filmova, surađuje sa svim hrvatskim distributerima i velikim brojem filmskih festivala.

U teškim vremenima Kino Mediteran je velikodušno ponudilo svima u samoizolaciji i karanteni mogućnost ubrizgavanja kulturnih injekcija – posve bezbolno i bez nepoželjnjih nuspojava.

Prenosimo njihovu kratku vijest koja će, sigurni smo, razveseliti mnoge.

Nudimo vam i više nego dobar razlog da poslušate nadležne službe i ostanete kod kuće!

Besplatno možete pogledati 22 odlična filma prikazana na Festivalu mediteranskog filma Split, ali i nagrađena diljem svijeta. Ukupno 2300 minuta ili 38 sati vrhunskog filma!

Odaberite film i koristeći promo kod KARANTENA prije kupnje, pogledajte ga besplatno. Slušajte preporuke, čuvajte se i uživajte u filmovima!

VAŽNO: zbog velikog interesa može se dogoditi da se stranica sporije otvara, ali sve je u redu. Molimo malo strpljenja i osvježite stranicu svako par minuta!


 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close