AutomotoVijesti

Kia Ceed – Hrvatski automobil 2019. godine!

Kia Ceed proglašen je ‘Hrvatskim automobilom 2019. godine’, po odluci žirija hrvatskih prometnih stručnjaka, javlja autoportal.hr


Žiri  sastavljen od uglednih stručnjaka i znanstvenika iz automobilske branše vrednovao je sva bitna svojstva noviteta pristiglih u prošloj godini, po mjerilima naših kupaca: kvalitetu,  komfor, performanse, sigurnost, ekonomičnost, jamstva, zadržavanje vrijednosti te posebice omjer plaćenog i dobivenog.

Time je novi Kia Ceed osvojio i glavnu nagradu: ‘Zlatni kotač 2019.’.

Kia Ceed treće generacije donosi bitna unapređenja u izvedbi, tehnologiji  i sigurnosti te uz 7-godišnje jamstvo, uvjerljivo najveće na tržištu, i korektne cijene, zaslužuje titulu Hrvatskog automobila godine. Našoj su odluci doprinijele višestruke pobjede korejskog kompakta u njemačkim usporednim testovima, nad izravnim njemačkim konkurentima iz ‘Golf-klase’ te ocjena Eurotaxa o najboljem zadržavanju vrijednosti među modelima C-segmenta do tri i godine 50.000 km, istaknuo je predsjednik žirija, prof. dr. sc. Željko Marušić.

Proglašeni su i najbolji automobili po kategorijama i posebnim disciplinama te zaslužni pojedinci iz branše, koji su osvojili ‘Zlatne plakete 2019.’:

NAJBOLJI U B-SEGMENTU: Audi A1 Sportback

NAJBOLJI U C-SEGMENTU: Kia Ceed

NAJBOLJI U D-SEGMENTU: Peugeot 508

NAJBOLJI PREMIUM AUTO: Mercedes-Benz A-klase

NAJBOLJI CROSSOVER: Mitsubishi Eclipse X-Cross

NAJBOLJI SUV: Dacia Duster

NAJBOLJI KARAVAN: Kia Ceed Sportswagon

NAJBOLJI OBITELJSKI AUTO: Citroën Berlingo

NAJBOLJI POSLOVNI AUTO: Audi A6

NAJBOLJI SPORTSKI AUTO: BMW Z4

NAJBOLJI EKOLOŠKI AUTO: Nissan Leaf

NAJPOVOLJNIJA KUPNJA: Škoda Octavia

NAJBOLJI SERVIS: Automehanika Servisi d.d.

NAJBOLJI NOVINAR: Zoran Majcan

NAJBOLJI PR/ODNOSI S JAVNOŠĆU: Jasmina Pecotić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close