Scena

Kći Brucea Leeja snima film o očevu životu

“Bilo je nekoliko projekata koji su pokušali prikazati život mog oca, ali nedostajalo im je ono najvažnije – sposobnost da razumiju i prikažu filozofiju koja stoji iza umijeća kao što su borilačke vještine”, rekla je Shannon Lee u sklopu svoje najave o snimanju biografskog filma o Bruceu Leeju.
Shannon Lee trenutno okuplja tim koji će s njom raditi na filmu, a u tome surađuje s producentom iz Las Vegasa, Lawrenceom Greyem. Na filmu će raditi i Janet Yang, koja je sudjelovala i u produkciji filma “Dragon” iz 1993.
“Nijedan dosadašnji pokušaj da se ekranizira njegova životna priča nije uspio u tome da prikaže pravu suštinu njegove osobnosti, njegovih uvjerenja i filozofije njegova umijeća. Smatram da priča mora biti ispričana onako kako bi on to volio i zato smo krenuli u ovaj projekt”, objašnjava Shannon Lee, kako prenosi Guardian.
Kćer Brucea Leeja imala je samo četiri godine kada je on 1973. iznenada preminuo u dobi od samo 32 godine. I ona se bavi borilačkim vještinama, također je glumila, a kasnije se bavila podučavanjem borilačkih vještina, uglavnom u radu s glumcima koji se pripremaju za filmove te tematike.
Trenutno je u procesu stvaranja još jedan film o životu legendarnog Brucea Leeja, “Birth of the Dragon”, čiji su autori Christopher Wilkinson i Stephen Rivele, koji stoje i iza filmova o Nixonu i Muhammadu Aliju, te projekata u nastajanju, filmskih priča o Freddieju Mercuryju i Milesu Davisu.
Tekst: Index


Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close