NovacVijesti

Kazne za nepoštivanje samoizolacije i do 8.000 kuna

Voditelj Nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da policija puni bazu podataka o osobama kojima je određena samoizolacija te kako će provjeravati drže li se osobe propisanih mjera, prenosi N1.


U Europi raste broj zaraženih osoba, raste i u Hrvatskoj no ne u toj mjeri”, kazao je na poslijepodnevnoj press konferenciji Nacionalnog stožera ministar unutarnjih poslova i voditelj Stožera Davor Božinović.

Poduzimamo intenzivne mjere”, dodao je. Rekao je kako razgovara s ministrima unutarnjih poslova zemalja regije kako bi promet, najprije roba, išao sa što manje smetnji.

Osobe koje su u samoizolaciji evidentiraju se sustavu MUP-a, kako bi se moglo provjeriti krši li netko pravila samoizolacije, rekao je Božinović.

Već imamo prve osobe koje će dobiti kaznu u visi od 8.000 kuna”, rekao je Božinović na press konferenciji Nacionalnog stožera na kojoj je potvrđeno da je u Hrvatskoj još jedna osoba pozitivna na koronavirus, čime je broj zaraženih sada 38.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close