NovacVijesti

Kazne za nepoštivanje samoizolacije i do 8.000 kuna

Voditelj Nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je danas da policija puni bazu podataka o osobama kojima je određena samoizolacija te kako će provjeravati drže li se osobe propisanih mjera, prenosi N1.


U Europi raste broj zaraženih osoba, raste i u Hrvatskoj no ne u toj mjeri”, kazao je na poslijepodnevnoj press konferenciji Nacionalnog stožera ministar unutarnjih poslova i voditelj Stožera Davor Božinović.

Poduzimamo intenzivne mjere”, dodao je. Rekao je kako razgovara s ministrima unutarnjih poslova zemalja regije kako bi promet, najprije roba, išao sa što manje smetnji.

Osobe koje su u samoizolaciji evidentiraju se sustavu MUP-a, kako bi se moglo provjeriti krši li netko pravila samoizolacije, rekao je Božinović.

Već imamo prve osobe koje će dobiti kaznu u visi od 8.000 kuna”, rekao je Božinović na press konferenciji Nacionalnog stožera na kojoj je potvrđeno da je u Hrvatskoj još jedna osoba pozitivna na koronavirus, čime je broj zaraženih sada 38.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close