Karlovačka županijaLifestyle

Karlovac: Mladić kažnjen s 5.000 kuna, u kutijici na stolu držao je gram marihuane

Droga je pronađena spakirana u limenoj kutijici zlatne boje


Uz novčanu kaznu, mladić mora platiti trošak sudskog postupka od 150 kuna, a oduzeta mu je marihuana koja bi trebala biti uništena. Zbog jednog jedinog grama marihuane koji mu je policija tijekom pretresa pronašla u podstanarskom stanu u Karlovcu, 23-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom od 5.000 kuna, javlja Kaportal.

Pronalazak droge dogodio se 19. prosinca prošle godine oko 13.39 sati, a presuđeno mu je ovih dana. Droga je pronađena spakirana u limenoj kutijici zlatne boje na stolu u dnevnom boravku.

Uz novčanu kaznu, mladić mora platiti trošak sudskog postupka od 150 kuna, a oduzeta mu je marihuana koja bi trebala biti uništena. Hoće li je otpuhnuti uz vjetar ili nositi u spalionicu i uništiti po službenoj proceduri, treba tek vidjeti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close