Karlovačka županijaLifestyle

Karlovac: Mladić kažnjen s 5.000 kuna, u kutijici na stolu držao je gram marihuane

Droga je pronađena spakirana u limenoj kutijici zlatne boje


Uz novčanu kaznu, mladić mora platiti trošak sudskog postupka od 150 kuna, a oduzeta mu je marihuana koja bi trebala biti uništena. Zbog jednog jedinog grama marihuane koji mu je policija tijekom pretresa pronašla u podstanarskom stanu u Karlovcu, 23-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom od 5.000 kuna, javlja Kaportal.

Pronalazak droge dogodio se 19. prosinca prošle godine oko 13.39 sati, a presuđeno mu je ovih dana. Droga je pronađena spakirana u limenoj kutijici zlatne boje na stolu u dnevnom boravku.

Uz novčanu kaznu, mladić mora platiti trošak sudskog postupka od 150 kuna, a oduzeta mu je marihuana koja bi trebala biti uništena. Hoće li je otpuhnuti uz vjetar ili nositi u spalionicu i uništiti po službenoj proceduri, treba tek vidjeti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close