Sport

KARLOBAG: Pogledajte tko će zaigrati na turniru „Heroji Domovinskog Rata“

U Karlobagu su sinoć na sam dan proslave 20-te obljetnice od završetka vojno-redarstvene akcije Oluja izvučene skupine subotnjeg velikog malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog Rata“ koji se treću godinu zaredom održava u Karlobagu u sjećanje na stradanje svih Branitelja u Domovinskom Ratu.

Program je krenuo u kasnim popodnevnim satima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred središnjeg križa na Općinskom groblju, nakon toga su se svi okupljeni uputili u crkvu Sv. Josipa na misu zadušnicu za sve stradale branitelje u Domovinskom Ratu.

Jučerašnji program završio je sinoć oko 22:00 sata u restoranu Baška Bura gdje se okupilo mnoštvo gostiju, uzvanika i voditelja momčadi. Nakon himne i minute šutnje za sve stradale branitelje, najavljen je kompletan program malonogometnog turnira koji će se održati u subotu sa početkom 16:00 sati na Općinskom igralištu Laktinac. Spomenuti su također svi sponzori, medijski pokrovitelji i brojni visoki uzvanici koji će u subotu pratiti središnji program proslave, također su spomenuti malonogometni turniri iz 2013. i 2015. godine a za tu priliku otvorena je i izložba nagrada, slika i novinskih članaka sa prijašnjih malonogometnih turnira u Karlobagu.

Sama završnica večeri u Baškoj Buri pripala je najzanimljivijem jučerašnjem događaju izvlačenja skupina malonogometnog turnira.Voditelj organizacije turnira Ivica Došen svima je pojasnio sistem natjecanja i pravilnik turnira kao i tijek samog izvlačenja skupina turnira.

Zamjeniku načelnika Općine Karlobag Borisu Smojveru i načelniku PP Karlobag Marku Došenu pripala je čast izvući ovogodišnje skupine malonogometnog turnira.

SKUPINA A

UVIJEK VJERNI KNIN
HV 91″ ZADAR
CESARICA

SKUPINA B

MNK KARLOBAG
9. GBR VUKOVI
POLICIJSKA POSTAJA KARLOBAG

SKUPINA C

SJP TIGAR
MNK STARIGRAD
UVIJEK VJERNI GOSPIĆ

RASPORED UTAKMICA

17:15/ HV 91″ ZADAR-CESARICA
17:45/ 9. GBR VUKOVI- PP KARLOBAG
18:15/ MNK STARIGRAD- UV GOSPIĆ
18:45/ UV KNIN- CESARICA
19:15/ MNK KARLOBAG- PP KARLOBAG
19:45/ SJP TIGAR- UV GOSPIĆ
20:20/ UV KNIN- HV 91″ ZADAR
20:55/ MNK KARLOBAG- 9. GBR VUKOVI
21:30/ SJP TIGAR- MNK STARIGRAD

22:10/ POLUFINALE

22:55/ POLUFINALE

23:50/ ZA 3 MJESTO

00:30/ FINALE

U polufinale turnira plasirati će se prvoplasirane momčadi te jedna najbolja drugoplasirana momčad.

Voditeljica jučerašnjeg programa Marija Potočnjak još jednom je svima zahvalila na dolasku na prvi dan u sklopu malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog Rata“ te u ime organizatora ovog velikog događaja MNK Karlobag i  Uvijek Vjerni Karlobag sve prisutne pozvala da svojim dolaskom u subotu na igralište Laktinac sa početkom u 16:00 sati uveličaju ovaj veliki sportski događaj posvećen svim stradalim Braniteljima u Domovinskom Ratu.

Sve informacije o događaju u Karlobagu pratite na Facebook stranici OVDJE.


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close