Sport

Karlobag iščekuje malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata”

U Karlobagu se 05. i 08. kolovoza održava veliki malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ posvećen svim stradalim Hrvatskim braniteljima u Domovinskom Ratu


Ovaj malonogometni turnir koji se održava treću godinu zaredom također povodom proslave Dana Domovinske Zahvalnosti i Dana Pobjede glavni je sportski događaj u Karlobagu koji se cijelu godinu organizira i očekuje. Dvodnevni program proslave kreće 05. kolovoza na općinskom groblju ispred središnjeg križa gdje će se položiti vijenci i zapaliti svijeće za sve stradale Branitelje, nakon uvodnog dijela održati će se misa zadušnica u crkvi Sv. Josipa a večer će završiti izvlačenjem skupina malonogometnog turnira koji će se održati 08.08.2015 sa početkom u 16:00 sati na igralištu Laktinac u Karlobagu.

Na turniru će nastupiti 9 momčadi uz domaćine turnira Mnk Karlobag, sudjelovati će Mnk Starigrad, Sjp Tigrovi, 9 Gbr Vukovi, HV 91“ Zadar, Policijska Postaja Karlobag, Cesarica, Uvijek Vjerni Gospić i Uvijek Vjerni Knin.

Branitelji naslova iz 2014. godine je Specijalna Policija Tigrovi iz Gospića.

Uz preko 500 posjetitelja i gostiju koliko ih se očekuje na središnjem dijelu proslave očekuju se i brojni visoki gosti i uzvanici malonogometnog turnira.

Uoči finalne utakmice koja je na rasporedu u 00.30 sati članovi Uvijek Vjerni iz Karlobaga, Gospića i Knina izvesti će poseban program u čast stradalih Branitelja u Domovinskom ratu. Lika Club medijski je pokrovitelj ovog događaja stoga pratite sve informacije na našem portalu i društvenim mrežama Instagram, Twitter i Facebook.

Organizatori Mnk Karlobag i Kn Uvijek Vjerni Karlobag pozivaju još jednom sve da svojim dolaskom uveličaju dvodnevni program proslave u čast Hrvatskih Branitelja koji su živote položili na oltar nezavisne i slobodne Hrvatske države.

PLAKAT

Foto: TZ Karlobag

 


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close