Ličko-senjska županijaPolitika

Karlo Starčević odgovorio Nezavisnoj listi: “…nagazili ste Gradonačelnika kao zadnjeg uhljeba…”

Nakon što je Nezavisna lista mladih Gospića prije nekoliko dana javno putem Facebook stranice pitala Karla Starčevića zašto je povećao komunalni doprinos, stigao je odgovor. Istovremeno s objavom odgovora gradonačelnika Gospića, Nezavisna lista razjasnila je:

“Kao prvo, mi nismo nagazili nikoga. Naš način komunikacije sa građanima je upravo baziran najviše preko naše stranice na Facebooku, preko nje šaljemo upite, tražimo odgovore. Želimo da bude sve javno, nema figa u džepu! Mi smo tu da postavljamo pitanja ljudima koji vode naš grad, a ti isti ljudi su nam DUŽNI odgovarati ! Nema tu nikakve mudrolije, koga smo izabrali da nas vodi-taj i odgovara. Tu priča kreće i završava!”

S druge strane, Karlo Starčević je reagirao prilično oštro:

“Neinformiranošću o komunalnom doprinosu, moram naglasiti, nagazili ste Gradonačelnika kao zadnjeg uhljeba ovoga Grada – da li je to dobro? Lista Mladih predobro je upoznata da je telefon Karla Starčevića – Gradonačelnika Grada Gospića kao i njegov Ured za njih uvijek bio dostupan i nije im nikada uskraćena niti jedna informacija. Zašto sada ovako i na ovaj način, nije mi jasno, ali i ovaj način komunikacije prihvaćam ako je potreban?”

Bio putem Facebooka način komunikacije ili ne, čitav odgovor Karla Starčevića Nezavisnoj listi o komunalnom doprinosu pročitajte u nastavku članka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot, Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close