Turizam

KAMPANJA “POVJERENJE I PRIJATELJSTVO” Jesu li vaučeri rješenje za spas turističke sezone?

ZA OPORAVAK HRVATSKOG TURIZMA

Trenutno se unutar turističkog sektora potiho priča o vaučerima za sektor turizma, kao jedno od rješenja za spas ove turističke sezone, tj. da se barem nekako aktivira turistička aktivnost lokalnog stanovništva da se dobije barem nekakav priljev novca i spasi što se spasiti može, piše hrturizam.


Također, tu je spremna i kampanja “Tjedan odmora vrijedan” kao i Cro kartica od Ministarstva turizma, projekti koji su upravo trebali biti aktivni, a mogu se aktivirati odmah čim dođe dan nakon koronavirusa.

Iako se još ne zna niti itko ima rješenje kako bi ti vaučeri eventualno trebali i izgledati na terenu te kako bi se trebali realizirati, kao svjetlo na kraju tunela iskače DMC agencija Pointers Travel iz Osijeka koji su pokrenuli pozitivnu kampanju POVJERENJE I PRIJATELJSTVO za oporavak hrvatskog turizma s kojim žele pojačati marketinške aktivnosti najviše na domaćem, a kad mjere koje se odnose na COVID-19 počnu popuštati, i na stranom tržištu.

A posebnost cijele kampanje je uvođenje Vaučera za pomoć cijelom turističkom setoru.

Vaučerima se omogućava kupcima u Hrvatskoj i u svijetu da svojom kupnjom pomognu ugostiteljima, hotelijerima, privatnim iznajmljivačima i ostalim sudionicima u turizmu i to sada, kada je to najpotrebnije.

Cilj Vouchera POVJERENJE I PRIJATELJSTVO je pokretanje protoka novca prema gospodarskom sektoru u turizmu, pokretanje protoka novca prema gospodarskom sektoru u turizmu, osigurati dotok svježeg novca avansnim uplatama – kupnjom Vouchera od strane kupaca, a sve kako bi turistički sektor prebrodio krizu nastalu koronavirusom.

Naime, vaučere je moguće iskoristiti u sljedećih minimalno godinu dana od dana kupnje, a prilikom korištenja vouchera kupac ostvaruje minimalno 25% veću vrijednost.

Uz Vouchere, Pointers će promovirati cijelu kapanju na društvenim mrežama i objavom više od 200 videa i VR360 sadržaja iz Hrvatske, plasman promotivnih videa destinacija i reportaža “Komadić raja Hrvatske “ putem lokalnih TV postaja koje su se već uključile u ovu akciju te komunikacijom sa turističkim agencijama u državama u okruženju slanjem smart kataloga hrvatskih destinacija.

Više na hrturizam.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close