LifestyleTurizam

Kakvo nas vrijeme očekuje sljedeći tjedan?

Ponedjeljak će u većini Hrvatske biti najtopliji dan u novome tjednu. Od utorka će u većini unutrašnjosti i na sjevernom dijelu Jadrana biti ponovno promjenljivije i svježije, uz sporadičnu kišu, na moru i buru, piše index.hr


U ponedjeljak u unutrašnjosti pretežno sunčano i još malo toplije. U utorak nestabilnije – promjenljivo oblačno i svježije, mjestimice s kišom, i to uglavnom u obliku lokalnih pljuskova, koje može pratiti i grmljavina. U srijedu većinom suho i djelomice sunčano.

Na Jadranu u ponedjeljak sunčano i danju ugodno toplo. U utorak na sjevernom dijelu promjenljivo, mjestimice s kišom i grmljavinom, te malo svježije. U srijedu pretežno sunčano i većinom ponovno malo toplije. Vjetar uglavnom slab zapadni i sjeverozapadni, uz obalu jugozapadni, a u utorak će prolazno zapuhati umjerena i jaka bura.

Od četvrtka pa sve do nedjelje u unutrašnjosti se očekuje promjenjivo vrijeme s mjestimičnom kišom, ali će se dnevne temperature zraka kretati oko ugodnih 20 Celzijevih stupnjeva. Sudeći prema dugoročnoj prognozi, na sam Uskrs u unutrašnjosti nas očekuje kišovito vrijeme s dnevnim temperaturama oko 18 Celzijevih stupnjeva. Za razliku od kopna, na Jadranu će uskrsni vikend, prema trenutnim prognozama, biti stabilniji te se ne očekuje kiša, donosi index.hr.


 

Komentari

Komentara


Foto: pexels.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close