Tehnologija

Kakva gesta! Lički fotograf poklanja fotografiranje vjenčanja parovima koji si to ne mogu priuštiti

JOSIP DURDOV PHOTOGRAPHY

Josip Durdov, fotograf iz Gospića i reporter Lika Cluba, odlučio je uljepšati ovu tešku godinu parovima koji si iz financijskih razloga ne mogu priuštiti fotografiranje vjenčanja.


Kako je napisao na svojoj Facebook stranici Josip Durdov Photography, Josip se daje na raspolaganje za fotografiranje vjenčanja u periodu od 16. travnja do 6. lipnja ove godine parovima koji su u potrebi.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Zbog svih nastalih situacija unazad zadnjih godinu dana – korone, lockdowna, otkazivanja događanja svih vrsta… potresa, ostajanja bez imovine i svega što su neki cijeli život gradili… Dajem se na raspolaganje za fotografiranje vjenčanja u 2021. godini u periodu od 16.4.-6.6. ljudima koji si to ne mogu priuštiti.

Sve što želim je da par koji si to ne može priuštiti ili ljudi koji poznaju neki par koji si to trenutno ne može priuštiti, iz prijašnjih osobnih i financijskih razloga, iz novonastalih razloga, manje bitno, da se jave na [email protected] – Ako su mi datumi slobodni napraviti ćemo dogovor.

Uvjeti rada su da je vjenčanje manjeg tipa, do 4-5h rada u koje uključujem privatan photosession mladenaca, fotografiranje s obitelji, kumovima i prijateljima, ceremonija… mladenci će dobiti online galeriju sa 100-200 visokokvalitetnih fotografija.

Ukoliko mladenci žele photobookove, izrađene fotografije, te ukoliko imam trošak puta (više od 100km u oba smjera) to je jedini trošak koji tražim od mladenaca da pokriju.

Napomena: ukoliko bude nerealnih zahtjeva od mladenaca, te lažnih zahtjeva da prođu jeftinije, fotografije neće biti isporučene!

Apeliram da se jave, ili predlože, samo oni kojima je stvarno potrebno.

Kvalitetu i primjer fotografija koji možete očekivati nalazi se na – www.josipdurdov.com

Nadam se da ću nekom uljepšati i ovjekovječiti ovu godinu s ljubavlju, srećom i doživotnim uspomenama.

❗️❤️❗️
Zbog svih nastalih situacija unazad zadnjih godinu dana – korone, lockdowna, otkazivanja događanja svih vrsta……

Objavljuje Josip Durdov PhotographyČetvrtak, 25. ožujka 2021.

 

Foto: Josip Durdov Photography

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close