VijestiLifestyle

Kako uštedjeti na putovanju?

Kada nas netko to pita, uvijek se nasmijemo jer mislimo da znamo odgovor na to pitanje i uvjereni smo da se držimo određenih načela štednje.


No, kada otkrijemo neke sitnice zbog kojih možemo uštedjeti na putovanju, zapitamo se: Zašto mi to nismo znali?!?!
Zbog toga, mi ćemo s vama podijeliti nekoliko savjeta kako da uštedite na vašem putovanju.

Planirajte unaprijed

Tisuće hotela nude 14 – ili 21-dnevno noćenje, koje imaju od 10-posto do 30-posto popusta na cijene, samo ako sobu rezervirate dosta unaprijed. Najbolje cijene možete dobiti ako sobe rezervirate 6 mjeseci ranije. Novac koji uštedite na sobi, možete iskoristiti za dodatan dan zabave, za hranu ili piće.

Besplatna hrana

Nađite hotele s besplatnom hranom, kao što je to besplatan doručak ili besplatni obroci za djecu. Mnogi Holiday Inns nude besplatnu hranu za djecu kao i Orlando-area. Residence Inns, Hampton hoteli.

Ostati duže

Mnogi hoteli nude treću noć besplatno, osobito ako putujete u Kaliforniju ili na Floridu, tako da uvijek provjerite cijene i uvijek imajte na umu i opciju za takvim hotelima, ako namjeravate ostati extra noć.

Pronađite “Hot Spot”

Donesite svoje računalo na mjesta poput Starbucks, gdje je pristup Internetu besplatan ili u restoranima i kafićima u kojima možete dobiti besplatan internet uz kupnju piće ili međuobroka. S time možete uštedjeti i do 10 do 30 dolara za internet naknadu, koji hoteli redovno naplaćuju svakom gostu.

Budite “Ptica ranilica”

Letite u ranim jutarnjim satima sa najnižim cijenama. Možete naći velike razlike u cijenama između leta u 6 ujutro i leta oko 14 sati popodne. Novac možete spremiti za još jedan dodatan dan na Vašem putovanju, ili za možda bolju luksuzniju večeru.

Više na x-ica

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close