VijestiZdravlje

Kad je idealno vrijeme za prvi spolni odnos u novoj vezi?

Na početku svake nove veze, i  muškarce i žene muči isto pitanje: kad je najbolje vrijeme za početak intimnih odnosa u vezi?


Stranica za spojeve WhatsYourPrice.com provela je anketu u kojoj je sudjelovalo 25 tisuća ispitanika. Čini se da muškarci i žene imaju potpuno različita mišljenja o tome kad je najbolje postati intiman.

Čak 77 posto žena smatra da je prvi seks u novoj vezi idealan nakon petog spoja, kad se partneri bolje poznaju i opuste. S druge strane, 69 posto muškaraca misli da je idealno vrijeme za prvi seks nakon drugog izlaska.

Muškarci smatraju da postoji velika razlika između prvog i drugog izlaska. Iako priželjkuju seks na drugom spoju, ženu koja nakon prvog izlaska pristane na seks smatraju neozbiljnom kandidatkinjom za ozbiljnu vezu.

Čini se da na ovo pitanje nema pravog odgovora. Odgovor ovisi samo o vama. Prepustite se svom partneru, upoznajte ga i kada osjetite da je pravo vrijeme, tada to i učinite!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close